Werkwijze

Ieder door mij opgemaakt bloemstuk is uniek en wordt in overleg met de klant geheel naar eigen wens samengesteld. Hierbij kan gekozen worden uit een groot flora assortiment. Voordat een bloemstuk wordt samengesteld maak ik desgewenst een offerte.

Maatwerk is altijd het uitgangspunt van Sans L’eau. Wanneer iemand een bloemstuk wil aanschaffen vraag ik zo mogelijk een foto van, of maak ik een afspraak voor een bezoek op, de locatie. Bij de creatie van het bloemstuk let ik er goed op dat het bloemstuk in zijn toekomstige setting past. Uiteraard is het ook mogelijk een eigen vaas of object aan te leveren.Wisselservice

Hierbij wordt telkens – na een vooraf vastgestelde periode – in overleg het bloemstuk vervangen door een ander bloemstuk. Vanzelfsprekend gebeurt het omwisselen op afspraak. De kosten voor de wisselservice bedragen een derde van de aanschafprijs. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Tevens is het mogelijk dat een locatie (bijvoorbeeld ter gelegenheid van een evenement) wordt gedecoreerd door Sans L’eau.


adminWerkwijze